Afdelingsleder til myndighed og forebyggelse.

Brænder du for forebyggelse, beredskabsplanlægning og ledelse i et område med spændende og spektakulære byggerier, fuld fart i erhvervslivet, over 1 mio. besøgende til områdets mange store og særlige arrangementer og knap 4 mio. overnattende turister, så er det måske dig vi søger.

Da vores dygtige afdelingsleder har søgt nye udfordringer, søger vi en ny afdelingsleder for myndighed og forebyggelse. Dine primære arbejdsopgaver vil være at lede afdelingens 3 medarbejdere, som du i tæt samarbejde med, løser opgaver indenfor byggesagsbehandling, brandsyn, forebyggelsesopgaver og beredskabsplanlægning for såvel beredskabet som ejerkommunerne. Du vil samtidig indgå i ledelsen af Brand & Redning MidtVest.

Brand & Redning MidtVest er et fælleskommunalt ejet §60 selskab. Selskabet er ejet af Ringkøbing-Skjern, Herning og Ikast-Brande Kommuner i fællesskab. Selskabet varetager de beredskabsopgaver, som tidligere lå i kommunerne. Som medarbejder i Brand & Redning MidtVest bliver du en del af en dynamisk organisation med 20 fastansatte, 250 deltidsansatte brandfolk og 100 frivillige. Beredskabet dækker 3.548 km2 og ca. 187.000 indbyggere

Læs mere om stillingen her.

Ansøg digitalt her.https://signatur.frontlab.com/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=2330&ErId=37775